.

.
Για την σωστή καθημερινή ενημέρωσή σας!

Ηλεκτρονικός Ιατρικός Φάκελος v3.1

Ο Ηλεκτρονικός Φάκελος Ασθενών εμπλουτίζεται με ακόμα μία έκδοση, αυτή του ενδοκρινολόγου, περιλαμβάνοντας πια μία μεγάλη γκάμα από παθολογικές ειδικότητες, έτοιμη να καλύψει τις ανάγκες του εκάστοτε ειδικού!

Η τελευταία έκδοση, 3.1 βασική του Παθολόγου και αντιστοίχως 1.0 στις εκάστοτε ειδικότητες, περιέχει όλα τα τελευταία μέτρα προστασίας και ότι χρειάζεται ένα πρόγραμμα διαχείρισης ασθενών.
Και οι 4 εκδόσεις πια του προγράμματος -> Παθολογικό / Ογκολογικό / Νεφρολογικό και Ενδοκρινολογικό, μπορείτε να τις βρείτε εδώ.
Οι demo εκδόσεις των προγραμμάτων, δεν σας δίνουν την δυνατότητα να αλλάξετε τον κωδικό εισόδου, να κάνετε backup και να εισάγετε δεδομένα από παλιότερη έκδοση. Είναι πλήρως λειτουργική έως και 4 ασθενείς, έχοντας την δυνατότητα να δουλέψετε με όλες τις φόρμες του προγράμματος

Ελπίζω να σας αρέσει και η νέα έκδοση και να την αγκαλιάσετε όπως την παλιά.

Σημ. Για να μπορεί να τρέξει η νέα έκδοση (πλήρης ή DEMO), ΠΡΕΠΕΙ να έχει γίνει  πλήρης εγκατάσταση της Access στον υπολογιστή σας. Συγκεκριμένα, πρέπει να υπάρχει το αρχείο capicom.dll στον φάκελο c:\Windows\system32, αλλιώς δεν θα μπορείτε να μπείτε μέσα στην εφαρμογή. Στην περίπτωση που δεν το έχετε το αρχείο αυτό, μπορείτε να κατεβάσετε αυτή την βιβλιοθήκη της Microsoft, ώστε να μπορείτε να περάσετε την σελίδα που σας ζητάει τον κωδικό εισόδου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :