.

.
Για την σωστή καθημερινή ενημέρωσή σας!

Δοκιμαστική έκδοση του Ηλεκτρονικού Ιατρικού Φακέλου (EMR)

Σε αυτή την σελίδα θα βρείτε μία δοκιμαστική έκδοση του Ηλεκτρονικού Ιατρικού Φακέλου (EMR). Η έκδοση αυτή είναι πλήρες όσο αφορά την δυνατότητα καταγραφής των ασθενών και στηρίζεται πάνω στην έκδοση ν3.a.

Ο μόνος περιορισμός είναι ότι σας επιτρέπει να καταχωρήσει μέχρι  και 4 ασθενείς. Εάν προσπαθήσετε να καταχωρήσετε παραπάνω, το πρόγραμμα δεν σας αφήνει και τερματίζει την λειτουργία του. Έχουν απενεργοποιηθεί αρκετές λειτουργίες του προγράμματος, αλλά έχουν παραμείνει αρκετές ώστε να πάρετε μία ιδέα τι ακριβώς προσφέρει. Στην δοκιμαστική έκδοση δεν έχει αφαιρεθεί ο κωδικός εισόδου. Για να μπείτε στο πρόγραμμα θα πρέπει να γράψετε: Username: demo / Password: demo. Ελπίζω να σας αρέσει. Περιμένω τα όποια σχόλια και παρατηρήσεις.

Το πρόγραμμα έχει δοκιμαστεί εάν τρέχει σε libreoffice 32bit και δεν τρέχει.

Η εφαρμογή δίνεται ως έχει, χωρίς καμία ασφάλεια. Το αρχείο εγκατάστασης έχει ελεγχθεί για ιους με το Avast και δεν έχει κανένα! Ο δημιουργός του δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε ζημιά που μπορεί να προκαλέσει η εφαρμογή αυτή στο μηχάνημά σας. Δεν υπάρχει απολύτως καμία τεχνική κάλυψη για την έκδοση αυτή που κατεβάζετε από εδώ, ούτε μπορείτε να ζητήσετε κάποια βοήθεια. Η εφαρμογή για να δουλέψει σωστά, πρέπει το μηχάνημα σας να καλύπτει τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί σε προηγούμενη σελίδα. Απαγορεύεται η χρήση της για κερδοσκοπικούς σκοπούς. Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή της εφαρμογής με οποιοδήποτε τρόπο, ψηφιακό ή μη, διανομή ή ενοικίαση, ολόκληρου ή τμήματος του, παραποίηση, επεξεργασία, αντιγραφή. Η εφαρμογή αυτή έχει καταχωρηθεί με όλα τα έννομα μέσα σαν πνευματική εργασία των δύο κατασκευαστών και η όποια μορφής αντιγραφής, θεωρείται ποινικό αδίκημα. Κάθε νόμιμο αντίγραφο της πλήρης εφαρμογής, φέρει γραπτή άδεια χρήσης.


Σημ. Για να μπορεί να τρέξει η νέα έκδοση (πλήρης ή DEMO), ΠΡΕΠΕΙ να έχει γίνει  πλήρης εγκατάσταση της Access στον υπολογιστή σας. Συγκεκριμένα, πρέπει να υπάρχει το αρχείο capicom.dll στον φάκελο c:\Windows\system32 ή c:\Windows\System, αλλιώς δεν θα μπορείτε να μπείτε μέσα στην εφαρμογή και το πρόγραμμα θα κολλήσει στο παράθυρο που θα σας ζητάει κωδικό εισόδου. Στην περίπτωση που δεν το έχετε το αρχείο αυτό, θα πρέπει να κατεβάσετε το αρχείο που παραθέτω παρακάτω, ώστε να μπορείτε να τρέξετε σωστά τον Ηλεκτρονικό Φάκελο Ασθενών. Επίσης εάν αντιμετωπίζεται πρόβλημα στην σελίδα που πρέπει να εισάγετε τον κωδικό, σημαίνει ότι σας λείπει ακριβώς αυτή η βιβλιοθήκη και θα πρέπει να την εγκαταστήσετε.

Για να μπορέσετε να τρέξετε τον Ηλεκτρονικό Φάκελο Ασθενών θα χρειαστεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε αυτή την βιβλιοθήκη της Microsoft. Σε διαφορετική περίπτωση, θα βλέπετε μόνιμα μήνυμα λάθους εισαγωγής του κωδικού όπως ξαναείπα.



Στην περίπτωση που δεν σας τρέχει σωστά το πρόγραμμα, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε αυτό το έξτρα πακέτο με βιβλιοθήκες του Office από εδώ: