.

.
Για την σωστή καθημερινή ενημέρωσή σας!

Αποκτήστε τώρα τον Ηλεκτρονικό Φάκελο Ασθενών (EMR)


Το πρόγραμμα έχει φτάσει στην τελική του μορφή. Η τελική έκδοση που δημιουργήθηκε, θα μπορεί να καλύπτει όλες τις παθολογικές ειδικότητες. Προς το παρόν δεν προβλέπεται να προστεθεί εξειδικευμένο χειρουργικό κομμάτι.

Το πρόγραμμα κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις, την Βασική και την Πλήρη στην παθολογική του έκδοση. Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο εκδόσεις είναι αρκετές, όχι τόσες ώστε να μην μπορεί να δουλέψει κάποιος με την βασική έκδοση.


Το πρόγραμμα χάρις την βοήθεια συναδέλφων άλλων παθολογικών ειδικοτήτων, άρχισε να διαφοροποιείται ανά ειδικότητα, παθολογική πάντα. Έτσι δημιουργήθηκε η νεφρολογική έκδοση του προγράμματος, η ογκολογική έκδοση του προγράμματος, η ενδοκρινολογική έκδοση του προγράμματος και φυσικά υπάρχει η παθολογική έκδοση του προγράμματος. Η τιμή της κάθε εξειδικευμένης έκδοσης, λόγω ότι θεωρείται ως "custom" μιας και περιέχουν κάποια έξτρα πράγματα ειδικά για την κάθε ειδικότητα, είναι λίγο πιο υψηλή από την πλήρη παθολογική έκδοση. Οι εξειδικευμένες εκδόσεις υπάρχουν μόνο στην πλήρη μορφή του προγράμματος. Επίσης, επειδή παρόλο που το ανάφερα ότι στην τελική χρέωση που σας δείχνει το Paypal, περιλαμβάνονται τα έξοδα διακίνησης του Paypal και τα έξοδα εμβάσματος της τράπεζας, λίγοι το πρόσεχαν, οπότε η τιμή θα περιλαμβάνει και αυτές τις χρεώσεις για να μην με ρωτάτε, άρα είναι τελική-τελική! Η τιμή παραμένει με την λογική της κρίσης που μαστίζει όλο τον κόσμο και είναι η πιο χαμηλή για εφαρμογή τέτοιου είδους. Έτσι οι τιμές έχουν ως εξής:
  • Βασική παθολογική έκδοση (EMR Basic) = 60€
  • Πλήρης παθολογική έκδοση (EMR Full) = 110€
  • Ογκολογική έκδοση (Oncologist) = 120€
  • Νεφρολογική έκδοση (Nephrologist) = 120€
  • Ενδοκρινολογική έκδοση (Endocrinology) = 120€

Μπορείτε να δοκιμάσετε εάν θέλετε να κάνετε την πληρωμή σας μέσω της πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα και τον λογαριασμό σας στο Paypal

Menu

Εάν για κάποιο λόγο έχετε πρόβλημα με την πληρωμή λόγο του καθεστώτος του Capital Control, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email μου για να βρούμε άλλο αποδεκτό τρόπο πληρωμής.

email : ekonstadoudakis@gmail.com

Με το που μου έρχεται η ενημέρωση για την πληρωμή, σας δίνω το link για να κατεβάσετε την έκδοση του προγράμματος που έχετε αγοράσει. Καλό είναι πριν προβείτε στην αγορά του προγράμματος, να έχετε κατεβάσει την δοκιμαστική παθολογική έκδοση, ώστε να δείτε εάν καλύπτει τις ανάγκες σας.

Σημ. : η τιμή αυτή είναι για την έτοιμη έκδοση της κάθε ειδικότητας. Η τιμή για τις custom εκδόσεις, είναι ανάλογα με το τι θέλετε να περιλαμβάνει η εφαρμογή (και φυσικά εφόσον μπορώ να το φτιάξω, γιατί μην ξεχνάμε είμαι απλώς ιατρός και όχι προγραμματιστής). Η custom εφαρμογή δεν μπορεί να περιλαμβάνει λιγότερα πράγματα από την πλήρη έκδοση της κάθε ειδικότητας, άρα η τιμή της δεν μπορεί να είναι μικρότερη από αυτή της έτοιμης.Το κάθε πρόγραμμα δίνεται αποκλειστικά και μόνο για ένα αγοραστή και απαγορεύεται η χρήση της από άλλον. Επίσης απαγορεύεται η χρήση μέρους του προγράμματος σε οποιαδήποτε μορφή αλλού.