.

.
Για την σωστή καθημερινή ενημέρωσή σας!

Στο www.mazi-ta-fagame.gr ο Πάγκαλος ψάχνει “συνενοχικές” εμπειρίες!

Σε λειτουργία τέθηκε χθες η ιστοσελίδα του Θέδωρου Πάγκαλου, όπως έκανε γνωστό μέσω twitter ο ίδιος, προκειμένου να συγκεντρώσει προσωπικές εμπειρίες «για τη συνευθύνη και συνενοχή των πολιτών στο πάρτι που έγινε», ώστε να τις εντάξει στο βιβλίο του.

Θα πρέπει κάποιος να ειναι πολύ μαλ@κ@ς ώστε να θεωρεί εαυτόν συνυπεύθυνο για την χρεοκοπία της χώρας  μας και για όσα έγιναν εδώ και στην Ευρώπη τις τελευταίες δεκαετίες.

Ο κ. Παγκαλος προφανώς  θέλει να αποδείξει και  πόσο ηλίθιοι είμαστε αφού με την συμμετοχή μας θα  αποδεχόμασταν έπι της αρχής το τερατώδες “μαζί τα φάγαμε”.

Η συγκυρία είναι ευνοϊκή. Είμαστε αμέσως μετά τις εκλογές  χρονικό σημείο όπου όλοι παραδοσιακά ανακαλύπτουμε λίγο ως πολύ πόσο μαλάκες είμαστε…

Πέρα από την πλάκα και το γεγονός ότι αν υπάρξουν τέτοιες εμπειρίες θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ως Κλινικά περιστατικά, υπάρχει κίνδυνος την μαλακία του καθενός να την χρησιμοποιήσει η BILD, το  FΟCOUS ή κάποιος Ρεσλερ* εναντίων μας για να διασύρει την χώρα, να βγάλει λεφτά ή να δικαιωθεί πολιτικά.

*Ο όρος  χρησιμοποιείται ως βρισιά αντί για το “λεχρίτης”

Δεν υπάρχουν σχόλια :