.

.
Για την σωστή καθημερινή ενημέρωσή σας!

10 χρόνια έφτιαχνε τα δόντια της με κόλλα στιγμής γιατί φοβόταν τον οδοντογιατρό!

Η Angie Barlow, μία 48χρονη γυναίκα από το Μάντσεστερ, ήταν τόσο τρομοκρατημένη στην ιδέα ότι θα έπρεπε να επισκεφθεί τον οδοντίατρο που, εδώ και δέκα χρόνια, έφτιαχνε η ίδια τα δόντια της χρησιμοποιώντας.,. κόλλα στιγμής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Βρετανίδα ανέπτυξε φοβία με τον
οδοντογιατρό όταν η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο του φάρυγγα, ύστερα από την εξαγωγή ενός δοντιού. Στο μυαλό της μικρής τότε Angie, η ασθένεια που της στέρησε την αγαπημένη της μητέρα συνδέθηκε με την οδοντιατρική καρέκλα και έκτοτε απέφευγε μανιωδώς οποιουδήποτε είδους εξέταση στο στόμα της.

Ίσως αυτή η φοβία να μην είχε επηρεάσει καθόλου την υγεία της 48χρονης, που σήμερα είναι και η ίδια μητέρα ενός αγοριού, εάν πρόσεχε αρκετά την στοματική της υγιεινή. Ωστόσο, το κάπνισμα και ελλιπής φροντίδα των δοντιών της είχαν ως αποτέλεσμα να της πέσουν αρκετά δόντια μέσα στην περασμένη δεκαετία.

Ως γνωστόν, ο φόβος είναι κακός σύμβουλος και η Angie είναι το ζωντανό παράδειγμα γι’ αυτό, αφού όταν της έπεφτε κάποιο δόντι, η Βρετανίδα το κολλούσε ξανά στο στόμα της με κόλλα στιγμής. Όπως είναι φυσικό, οι τοξικές χημικές ουσίες που περιέχει η κόλλα προκάλεσαν τη διάβρωση του 90% του οστού της άνω σιαγόνας της, με αποτέλεσμα να πρέπει στο τέλος να δώσει τις οικονομίες μίας ολόκληρης ζωής για να σώσει ότι είχε απομείνει από το χαμόγελό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :