.

.
Για την σωστή καθημερινή ενημέρωσή σας!

Συγκλονιστική φωτογραφία: Γιατρός λυγίζει όταν χάνει 19χρονο ασθενή

Μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο είναι παραπάνω από αρκετή για να δείξει πώς αισθάνεται ένας γιατρός, όταν χάνει τον ασθενή του



Ένας νοσοκόμος από την Καλιφόρνια ανέβασε στο διαδίκτυο μια σπαραχτική φωτογραφία. Ένας γιατρός μόλις έχει βγει έξω από το νοσοκομείο για να θρηνήσει, μακριά από τα βλέμματα των άλλων εργαζομένων του νοσοκομείου, τον χαμό ενός 19χρονου ασθενή του.

Ο νοσοκόμος, που εργάζεται στα επείγοντα περιστατικά, αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος γιατρός δεν κατάφερε να σώσει τον 19χρονο και λύγισε από τον πόνο για τον θάνατο του νεαρού παιδιού, ενώ παράλληλα τονίζει ότι δεν θρηνούν για την απώλεια των ασθενών που χάνουν την μάχη για την ζωή μόνο οι συγγενείς τους, αλλά και οι γιατροί, παρόλο που το φαινόμενο του θανάτου είναι καθημερινό στα νοσοκομεία.

Πάντως, σύμφωνα με τον νοσοκόμο που ανέβασε την συγκινητική φωτογραφία, μετά από λίγα λεπτά ο γιατρός μπήκε στο νοσοκομείο με το κεφάλι ψηλά και συνέχισε την δουλειά του.

Οι χρήστες στο διαδίκτυο έγραψαν τα δικά τους σχόλια για την ανθρώπινη φωτογραφία, με έναν από αυτούς να τονίζει, ότι, όταν έχασε τον πατέρα του, οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν ήταν δίπλα στην οικογένεια. Ενώ, ένας χρήστης, που είναι γιατρός, έγραψε: «Φέρτε μου ασθενείς εξαρτημένους από ηρωίνη, φέρτε μου παιδιά με αναφυλαξία, αλλά μη μου φέρετε τον θάνατο»...




Δεν υπάρχουν σχόλια :