.

.
Για την σωστή καθημερινή ενημέρωσή σας!

Νεφρολογικός Ιατρικός Φάκελος Ασθενών v 1.0a

Στα πλαίσια διαφοροποίησης και εξατομίκευσης του Ηλεκτρονικού Ιατρικού Φακέλου Ασθενών, με την βοήθεια συναδέλφων, δημιουργήθηκαν εξειδικευμένες εκδόσεις του προγράμματος για παθολογικές ειδικότητες. Εδώ θα σας παρουσιάσω τις επιπλέον δυνατότητες του Νεφρολογικού Ιατρικού Ηλεκτρονικού Φακέλου Ασθενών.

Ο Νεφρολογικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Ασθενών, φτιάχτηκε έτσι ώστε να δίνει στον κάθε νεφρολόγο την πλήρη εικόνα της όλης πορείας των ασθενών του. Στην βασική του μορφή δεν διαφοροποιείται από την πλήρη έκδοση του Ηλεκτρονικού Φακέλου Ασθενών, που παρουσίασή του μπορείτε να δείτε εδώ. Τα επιπλέον στοιχεία που περιέχει είναι τα εξής:


Στις εξετάσεις ούρων: συλλογή ούρων 24ώρου για κάθαρση κρεατινίνης, λευκωματουρία, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο, φώσφορο, ουρικό οξύ, οξαλικά, κιτρικά και ανοσοκαθήλωση λευκωμάτων ούρων (λευκωματουρία Bence-Jones).


 Ανοσολογικός έλεγχος: ΑΝΑ, anti-DNA, ENA, C3, C4, pANCA, cANCA, κρυοσφαιρίνες, ποσοτικός προσδιορισμός ανοσοσφαιρινών (IgM, IgG, IgA, IgE), ανοσοκαθήλωση λευκωμάτων ορού.

Νεφρολογικός Ιατρικός Φάκελος Ασθενών 1.0a: Η έκδοση περιλαμβάνει και την δυνατότητα να διαχειριστεί κάποιος τον κωδικό εισόδου και να το αλλάξει σε ότι θέλει.Στο demo δεν υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξετε τον κωδικό εισόδου, να κάνετε backup και να εισάγετε δεδομένα από παλιότερη έκδοση. Κατ' άλλα η έκδοση είναι πλήρως λειτουργική δίνοντας την δυνατότηα για καταγραφή μέχρι και 4 ασθενών.

Σημ. Για να μπορεί να τρέξει η νέα έκδοση (πλήρης ή DEMO), ΠΡΕΠΕΙ να έχει γίνει  πλήρης εγκατάσταση της Access στον υπολογιστή σας. Συγκεκριμένα, πρέπει να υπάρχει το αρχείο capicom.dll στον φάκελο c:\Windows\system32, αλλιώς δεν θα μπορείτε να μπείτε μέσα στην εφαρμογή. Στην περίπτωση που δεν το έχετε το αρχείο αυτό, θα πρέπει να εγκαταστήσετε αυτό το αρχείο για να τρέξει σωστά το πρόγραμμα. Επίσης εάν αντιμετωπίζεται πρόβλημα στην σελίδα που πρέπει να εισάγετε τον κωδικό, σημαίνει ότι σας λείπει ακριβώς αυτή η βιβλιοθήκη και θα πρέπει να την εγκαταστήσετε.

Demo μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ
(username: Demo - Password: demo)


Δεν υπάρχουν σχόλια :