.

.
Για την σωστή καθημερινή ενημέρωσή σας!

1000 ΜΕΛΗ - Αποτελέσματα διαγωνισμού

Ο Ηλεκτρονικός Ιατρικός Φάκελος Ασθενών (ΗΦΑ) φτιάχτηκε ώστε να μπορεί να βοηθήσει την καθημερινή δουλειά του κάθε ιατρού στο ιατρείο του. Σκοπός της είναι να μειώσει όσο το δυνατό την γραφειοκρατία της ιατρικής πράξης, δίνοντας έτσι περισσότερο χρόνο στον ασθενή. Ακόμα με την συλλογή των στοιχείων μπορούνε να βγούνε πάρα πολύ χρήσιμα στατιστικά στοιχεία, που σίγουρα μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα κυρίως στην πρόληψη.

Η προσπάθεια ξεκίνησε το 2006 με αρκετές δυσκολίες, ψάξιμο και δουλειά από τους δύο κατασκευαστές του για να φτάσει εδώ, σε μία μορφή πλήρης που δεν έχει να ζηλέψει ΤΙΠΟΤΑ από τις άλλες του εμπορίου. 

Στα 5 χρόνια ύπαρξης του προγράμματος έγινε ο πρώτος διαγωνισμός με μεγάλη επιτυχία και με δώρα αξίας 750€. Τα δώρα ήταν 5 εκδόσεις του πλήρη φακέλου και 5 του βασικού. Οι εκδόσεις αυτές ήταν της δεύτερης έκδοση του προγράμματος.

Ερχόμαστε στο σήμερα. Για να διαδοθεί ακόμα περισσότερο  έφτιαξα μία σελίδα στο Facebook, ένα ευρέως αναγνωρισμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Στο ένα χρόνο περίπου ύπαρξης αριθμεί αυτή την στιγμή 1040 μέλη, αριθμός που έδινε την ευκαιρία για άλλο ένα διαγωνισμό. Για να συμμετέχει κάποιος αρκούσε απλώς να γίνει μέλος της σελίδας. Δώρα...10 ΠΛΗΡΕΣ εκδόσεις, αξίας δηλαδή 1000€!!!

Ο διαγωνισμός μας πια έληξε και ορίστε οι νικητές!!! 
Η διαδικασία έγινε χρησιμοποιώντας το site http://random.org όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες



Οι αριθμοί που φαίνονται είναι οι τυχεροί. Η λίστα βγήκε παίρνοντας όλα τα μέλη αλφαβητικά και καταγράφοντας τα σε ένα φύλλο excel.Έτσι οι τυχεροί είναι:

  1. Maria Louiza Kosmidou
  2. Nikos Prattis
  3. Sissy Lazaridou
  4. Eleutheria Kwstopoulou
  5. Μονάδα Αιμοκάθαρσης
  6. DrKacaras Dimitris
  7. Georgios Lazaridis
  8. Konstantinos Zisis
  9. Evgenia Kanonidou
  10. Διαιτολόγος Γιάννης Ζιώγας
Οι τυχεροί μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου στο χρονικό διάστημα μία εβδομάδος από σήμερα για να παραλάβουν το δώρο τους. Στην αντίθετη περίπτωση, όσοι δεν επικοινωνήσουν, θα οριστούν αντικαταστάτες με τον ίδιο τρόπο.

Email επικοινωνίας: ekonstadoudakis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :