.

.
Για την σωστή καθημερινή ενημέρωσή σας!

Μετά το …αίμα μόνο για Έλληνες και ιατρικές εξετάσεις από τη Χρυσή Αυγή!

Προκλητικά για άλλη μια φορά τα μέλη της Χρυσής Αυγής… χτυπούν και πάλι με ιατρικές εξετάσεις αποκλειστικά για Έλληνες.
Δείτε τι ετοιμάζουν αλλά και που εμπλέκονται γιατροί. 
 

Την …ευαισθησία της αποκλειστικά για Έλληνες επιδεικνύει για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή που θα πραγματοποιεί δωρεάν εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη με τη συμβολή, όπως διαφημίζει, εθελοντών γιατρών!
 
Τα μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης αυτή τη φορά οργανώνονται στη συμπρωτεύουσα όπου και ετοιμάζουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, Μάλιστα ενημερώνουν ότι κάτι αντίστοιχο σύντομα θα πραγματοποιήσουν και στην Αθήνα ως απάντηση στα μέτρα του μνημονίου που χτυπούν το σύστημα Υγείας. 
 
Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι μιλούν για εθελοντές γιατρούς που θα συμβάλουν στις ιατρικές αυτές εξετάσεις όταν όλοι οι συνδικαλιστικοί φορείς των γιατρών (ΟΕΝΓΕ, Ιατρικοί Σύλλογοι) είναι σαφείς και έχουν ξεκαθαρίσει ότι όχι μόνο δε θα κάνουν  διακρίσεις στην περίθαλψη αλλά ίσα ίσα θα προσφέρουν σε οποιονδήποτε έχει ανάγκη. 
 
Οι Χρυσαυγίτες ωστόσο επιμένουν και σημειώνουν: «Στα πλαίσια της συνεχούς προσφοράς κοινωνικού έργου από το Λαϊκό Σύνδεσμο - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η Τ.Ο. Θεσσαλονίκης προσφέρει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε Έλληνες μέσω εθελοντών ιατρών. Το κράτος αδιαφορεί και την ίδια στιγμή που περιθάλπει δωρεάν χιλιάδες λαθρομετανάστες, ζητάει υπέρογκα χρηματικά ποσά από τον κάθε Έλληνα που έχει ανάγκη».
 
Δήμητρα Ευθυμιάδου

(Ιatropedia)

Δεν υπάρχουν σχόλια :