.

.
Για την σωστή καθημερινή ενημέρωσή σας!

Οι απαιτήσεις της εφαρμογής

Για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά το πρόγραμμα, πρέπει να υπάρχουν τα εξής:

  1. Υπολογιστής με επεξεργαστή τουλάχιστον στα 2 GHz και μνήμη το λιγότερο 512MB, ανάλογα με το λειτουργικό Windows
  2. Έγχρωμη οθόνη με ανάλυση το λιγότερο στα 1024x76
  3. Πλήρη εγκατάσταση του Microsoft Office 2007/2010/2013 32bit ΜΟΝΟ. Εάν έχει γίνει τυπική εγκατάσταση, το πρόγραμμα δεν θα τρέξει, αφού δεν θα έχουν εγκατασταθεί αρχεία - βιβλιοθήκες που χρειάζεται για να λειτουργήσει κανονικά. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να χρειαστεί να κατεβάσετε αυτές τις βιβλιοθήκες από το site της Microsoft. Εννοείται πρέπει να είναι εγκαταστημένη πλήρως η Access. Το πρόγραμμα δεν τρέχει σε Office 64bit. Τα Windows μπορούν να είναι 64bit, καθώς δεν επηρεάζουν την λειτουργία του προγράμματος.
  4. Προαιρετικά εκτυπωτή και cdrw/dvdrw για να εκτυπώνεται τα αποτελέσματα που σας βγάζει το πρόγραμμα και να κρατάτε αντίγραφα ασφαλείας της εφαρμογής.
Το πρόγραμμα έχει φτιαχτεί σε Access 2007 έκδοση SP3 (12.0.6718.5000), οπότε για να τρέξει πρέπει να έχετε τουλάχιστον αυτή την έκδοση. Δυστυχώς σε παλιότερες εκδόσεις δεν μπορεί να τρέξει



Σημ. Για να μπορεί να τρέξει η νέα έκδοση (πλήρης ή DEMO), ΠΡΕΠΕΙ να έχει γίνει  πλήρης εγκατάσταση της Access στον υπολογιστή σας. Συγκεκριμένα, πρέπει να υπάρχει το αρχείο capicom.dll στον φάκελο c:\Windows\system32, αλλιώς δεν θα μπορείτε να μπείτε μέσα στην εφαρμογή. Στην περίπτωση που δεν το έχετε το αρχείο αυτό, θα πρέπει να το εγκαταστήσετε από εδώ, ώστε να σας τρέξει κανονικά.